Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Metsäliigalla jo melkein 5 miljoona katselukertaa

keskiviikkona, 07.02.2024

Metsäalan somessa tunnetut tekijät: metsäalan kuljetusyrittäjä Jonna Matikainen, metsäkoneyrittäjä Jussi Antman, metsäpalveluyrittäjä Roope Tonteri ja Jätkä-Juho perheineen, käärivät hihansa yhdessä Metsämiesten Säätiön kanssa alan tulevaisuuden eteen.

Metsäala on jo jonkin aikaa kärsinyt työntekijäpulasta ja ala on yrittänyt löytää tapoja saada nuoret kiinnostumaan alasta. Metsäliigaa voit seurata Tik Tokissa @metsaliiga. Luvassa on rentoa, informatiivista, hauskaa ja erilaista materiaalia metsätyön arkipäivästä.

Metsäliiga on vakiinnuttamassa asemaansa metsäalan tekijöiden ja tulevien tekijöiden kanavana, missä esittelemme alaa laajasti. Olemme julkaisseet 135 Tik Tok -videota, joista paras on saanut 247 000 katselukertaa. Kohta kanavallamme on 10.000 tilaajaa ja melkein 5 miljoonaa katselukertaa videoillamme on meistä loistava aloitus.

Tulevaisuudessa kanava laajenee muille alustoille ja tulee esittelemään metsäalan kenttäpelaajia laajasti. Metsäliiga tulee keskittymään enemmän metsäalan oppilaitosten ja opiskelijoiden maailmaan sekä löytämään mielenkiintoisia tekijöitä ympäri Suomen. Haluamme myös informoida alan tapahtumista ja tilaisuuksista.

Hanke oli mukana Metsämiesten Säätiön webinaarissa. Webinaariesityksen ja nauhoitteen näet tilaisuuden jälkeen täältä.

Lisätietoja:

Markkinointi - ja myyntipäällikkö Toni Ahokas, Jätkä-Juho Oy, metsaliiga2023(a)gmail.com, puh. 0413138

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.