Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Ville Manner Metsäkoulutus ry:n toiminnanjohtajaksi

perjantaina, 11.11.2016

Metsäkoulutus ry:n toiminnanjohtajaksi valittiin 36 -vuotias maa- ja metsätieteiden maisteri Ville Manner. Hän työskentelee tällä hetkellä Koneyrittäjien liitossa metsäalan asiantuntijana. Hänellä on kokemusta monipuolisesta asiantuntija- ja edunvalvontatyöstä, johon liittyy olennaisena osana koulutuspolitiikka ja oppilaitosyhteistyö.

Hänellä on monipuoliset sidosryhmäyhteistyöverkostot metsäalan koneyrittäjien asiakkaisiin, metsäalan oppilaitoksiin, tutkijoihin ja metsäalan työntekijä- ja työnantajajärjestöihin.  Hän on metsäalan tutkintotoimikunnan puheenjohtaja ja jäsenenä metsäalan koulutustoimikunnassa.

Ville Manner on toiminut lukuisissa opetuksen ja koulutuksen kehittämishankkeissa työelämän ja koneyrittäjien edustajana. Erityisesti metsäalan ammatillisen koulutuksen oppilaitokset ja ihmiset ovat tulleet tutuksi Metsäopetus.fi yhteistyön kautta.

Uudessa työssä Metsäkoulutus ry:n toiminnanjohtajana Ville Manner aloittaa 1.1.2017

Lisätietoja:

Koulutusjohtaja Susanna Tauriainen MTK, Metsäkoulutus ry:n pj, susanna.tauriainen(at)mtk.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.