Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Meto Lappi ry:n matka Unkariin 24.-28.8.2017

maanantaina, 06.11.2017

Tämänvuotinen Meton opintomatka suuntautui Unkariin. Osallistujamäärä oli 23.

Saavuimme Budapestiin torstai-iltana 24.8. Retken toisena päivänä vierailimme tammitynnyritehdas European Coopersissa. Tynnyrintekoprosessi oli mielenkiintoinen paahtamisineen ja muine valmistusprosesseineen, jotka suurimmaksi osaksi tehtiin käsityönä. Päivä jatkui kahden paikallisen metsätalousinsinöörin opastamana.

Budapestista lähdimme päiväksi Pohjois-Unkariin tutustumaan Egerin barokkikaupunkiin. Eger kuuluu maan suosituimpiin retkikohteisiin. Sunnuntaina 27.8. tutustuimme vielä sekä Budan että Pestin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Reissulla porukka sai uutta tietoa siitä, miten metsätaloutta harjoitetaan itäisissä EU-maissa. Samalla huomattiin, miten paljon tehokkaampaa metsätalouden harjoittaminen on Suomessa.

Kiitokset kaikille osallistujille hyvin menneestä matkasta.

Lisätietoja:

Matkanjohtaja Arvo Olli, arvo.olli(at)metsa.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.