Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Metsäkonealan Kesäpäivät

perjantaina, 25.10.2019

Metsäkonealan työntekijöiden ammattiosastot kokoontuivat Sotkamon Katinkultaan 5-7.7.2019 viettämään valtakunnallisen kesäpäivätapahtuman merkeissä perheineen.

Tapahtuman tavoitteena oli työhyvinvoinnin edistäminen yhteisen tekemisen ja tapaamisen merkeissä. Tapahtumaan pyydettiin eri metsäsektoreiden esiintyjiä luennoimaan toiminnastaan nyt ja tulevaisuudessa, sekä Teollisuusliiton edustajat toivat tilaisuudessa esille metsäkonealan työtekijöiden edunvalvonnan tilaa ja tulevien palkkaneuvottelujen lähtilannetta, ja kentän toiveita seuraavaan työehtosopimus kauteen.

Katinkulta ja kylpylä tarjosi hyvät puitteet ulkoiluun ja kylpylä palveluiden käyttöön. Viikonlopun suurinta antia oli talven ja kevään kiireistä vapautuminen hyvässä seurassa.

Metsämiesten Säätiön tuella mahdollistimme osin tilaisuuden ruokailujen ja kahvittelujen järjestämisen.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Jarno Karppinen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun metsäkonealan työntekijät,
jarno.karppinen(a)luukku.com

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.