Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Sahakisojen kärjessä tuttuja nimiä myös vuonna 2015

tiistaina, 22.09.2015

Moottorisahauksen SM-kilpailut järjestettiin Lustolla 13. kesäkuuta 2015. Ilmoittautuneita kilpailijoita oli kaikkiaan 17, joista kolme virolaisia.

SM-kilpailun kolme parasta eli Jukka Perämäki, Jarmo Laatikainen ja Esa Tumelius osallistuivat 3.-4. syyskuuta Puolan avoimiin mestaruuskilpailuihin, joka toimi myös MM-kisojen 2016 esikisana. Joukkueen johtajana toimi Ari Rautio.  Jukka Perämäki voitti kokonaiskilpailun ja Jarmo Laatikainen sijoittui toiseksi. Kolmas suomalainen Esa Tumelius koki epäonnea, kun moottorisahan ketju irtosi karsinnassa. Kokonaispalaute oli hyvä, järjestelyt olivat toimivat ja tulevan MM-kisamaan tapoihin ja tottumuksiin oli myös joukkueen kannalta hyvä päästä tutustumaan.

SUMOKI osallistui myös lajin Virossa pidettyihin kilpailuihin osallistuneiden suomalaiskilpailijoiden matkakustannuksiin.

Metsämiesten Säätiö on SUMOKIn perustajajäsen ja säätiön apuraha mahdollistaa kansainvälisessä kilpailutoiminnassa mukana olemisen.

Lisätietoja:

MH Ari Rautio, Metsähallitus, ari.rautio(at)metsa.fi, puh. 0400 386 796

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.