Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Jyväskylä konserttipaneelin julkistaminen HDW:n yhteydessä Helsingin Messuhallissa

perjantaina, 10.03.2017

Sain hienosti esiteltyä Jyväskylän konserttipaneelin omalla standilla Helsinki Design Weekin Showroomissa Helsingin Messukeskuksessa. Olen kehittänyt kolmen vuoden aikana uudenlaista puuelementtiä musiikkisaliakustiikan tarpeisiin. Paneelit variaatioineen olivat esillä Helsinki Design Week syyskuussa 2016.

Lisäksi minut on kutsuttu pitämään Luston Suomen Metsämuseon itsenäisyyden juhlavuoden näyttely vuonna 2017. Teos siirtyy seuraavaksi sinne.

Uusi Konserttipaneeli ja sen rakenne lisäävät valikoimaa markkinoilla. Erityisesti tuotteilla, joilla on omaleimainen ilme, materiaalia kunnioittava puun käsittely ja käytännön tarve tuntuu olevan kiinnostavuutta.

Jyväskylän konserttipaneeli

- on kaunis, täyspuinen ja laadukas

- kehittää suomalaista korkean jalostusateen puukulttuuria – se hyödyntää uusia teknologioita samalla kehittäen puukulttuuria

- ääntä heijastava musiikkisaliakustinen ratkaisu – pintakäsittelynä siinä on visuaalisesti kestävä palosuojaratkaisu

Kiitän Metsämiesten Säätiötä kahdesta apurahasta, joiden avulla sain konserttipaneelin sekä suunniteltua, toteutettua että esiteltyä yleisölle.

Lisätietoja:

Taiteilija Ilona Rista, ilona(at)rista.net

www.ilona.rista.net

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.