Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

MEOL - Metsäalan opiskelijoiden asialla

torstaina, 22.01.2015

Vuoden 2014 aikana MEOL – Metsäalan Opiskelijat ry on ollut monessa mukana. Kokousten yhteydessä hallitus kävi tutustumiskäynneillä metsäalan eri organisaatioissa niin Suomessa, kuin Virossakin. Lisäksi puheenjohtajamme edusti opiskelijoita eri työryhmissä ja METOn hallituksen kokouksissa.

Perinteiset talvikisat pidettiin EVO:lla helmikuussa. Kisojen yhteydessä MEOLille valittiin uusi hallitus. Tänä vuonna järjestettiin vain yhdet kisat, kun kesäkisojen tilalla kokeilimme jotain uutta - seminaaria. Lokakuussa metsätaitokisojen yhteydessä järjestetty metsäalan opiskelijoiden syysseminaari korvasi perinteiset kesäkisat. Tapahtuma keräsi paikalle mukavan määrän opiskelijoita eri puolilta Suomea. Mikkelissä järjestetty seminaari oli ensimmäinen laatuaan ja sai varsin positiivisen vastaanoton. Aiheina olivat mielenkiintoiset uratarinat sekä viimeisimmät kuulumiset metsäalalta. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Nikkarilan Metsäopiskelijat ry:n kanssa.

Julkaisimme perinteisen kaavan mukaan kaksi Konkelo- jäsenlehteä. Juttuaiheet käsittelivät laajasti aiheita metsäalalta opiskelijanäkökulmasta ja kuulumisia työelämästä sekä tapahtumiemme mainontaa. Lehtiä jaettiin mahdollisuuksien mukaan myös yritysvierailujen yhteydessä. Nettisivujamme on pidetty ajan tasalla päivittämällä sinne ajankohtaistaa sisältöä, sekä lisäilty kuvia ja jutunpätkiä opiskelijoihin liittyen. Myös sosiaalisen median viestintää on tänä vuonna pyritty kehittämään ja aktivoimaan.

MEOL myös tuki rahallisesti kahden jäsenensä osallistumista Kanadassa järjestettyyn International Forestry Students' Symposium (IFSS)- kokoontumiseen.

Paljon kiitoksia Metsämiesten Säätiölle tuesta.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Jani Akkanen, MEOL - Metsäalan Opiskelijat ry, janiakkanen(at)gmail.com

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.