Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Metsän väkeä, metsäalan ammattien esittely peruskoulun päättäville oppilaille

tiistaina, 01.12.2015

20.05.2015 oli tutustumispäivä metsäalan ammatteihin Ylöjärven yläasteiden 8-luokan oppilaille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Kurun metsäoppilaitoksen kanssa. Mukana oli yhteensä 198 oppilasta sekä heidän opettajansa, metsäoppilaitoksen henkilökuntaa ja myös LC-Kurun jäseniä.

Tapahtuma järjestettiin metsäoppilaitoksen koneosaston tiloissa ja läheisessä metsässä. Oppilaat pääsivät istuttamaan taimia ja seuraamaan puunkorjuuta nykyaikaisella kalustolla. Oppilaitoksen konekentällä he saivat tutustua erilaisiin metsäkoneisiin ja saivat halutessaan kokeilla myös ajokoneita. Sisätiloissa heillä oli mahdollisuus kokeilla niin hakkuu- kuin ajokonesimulaatoria.

Lisätietoja:

Jussi Leppälahti, jussi.leppalahti(at)unnekivi.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.