Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Metsäylioppilaat ry:n toimintavuoden 2015 saavutukset

maanantaina, 01.02.2016

Metsäylioppilaat ry järjesti vuonna 2016 runsaasti ohjelmaan opiskelujen oheen metsätieteiden opiskelijoille. Suurimmat yksittäiset juhlat olivat ainejärjestön 106. Vuosijuhlat sekä Hirvi- ja Taimijuhlat. Lisäksi ainejärjestö järjesti useita muita tapahtumia kuten opiskelijoiden Uraillan, opintoasioihin liittyviä tilaisuuksia ja yritysvierailuja.

Näiden lisäksi alakerhot järjestivät vierailuja erilaisiin kohteisiin. Lähetimme edustajiamme myös ulkomaille useisiin metsäopiskelijoiden tapahtumiin ympäri maailmaa merkittävimpänä näistä toukokuussa järjestetty YK:n metsäfoorumi New Yorkista, johon osallistui kaksi edustajaamme. Panostimme aiempaa enemmän opiskelijoidemme hyvinvointiin kuluvana vuonna. Jatkoimme liikuntavuorojamme monitoimitalolla, mutta sen lisäksi järjestimme pesäpallo-ottelun, sählyturnauksen ja laskettelumatkan.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja 2015 Anna Lilja, Metsäylioppilaat ry, anna.r.lilja(at)helsinki.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.