Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

METO-Metsäalan Yrittäjät ry:n 20-vuotisjuhla

torstaina, 09.03.2017

METO – Metsäalan Yrittäjät ry:n perustamisesta tuli kuluneeksi 20 vuotta 12.10.2016. Juhlat pidettiin hieman etuajassa 29.9. METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n tiloissa aivan Helsingin keskustassa.

Lähes 50 juhlijaa koostui jäsenistä, sidosryhmien edustajista ja kutsuvieraista. Juhlava, mutta samalla rento ohjelma sisälsi historiaosuuden, jota valottivat yhdistyksen perustamisessa mukana olleet jäsenet. Sidosryhmien ja kutsuvieraiden sekä jäsenten esitysten lomassa tunnelmaa kohotti upeasti modernia kanteletta soittanut Ida Elina.

Puheenjohtaja Tuomo Turusen sanoin, Ammattitaitoiset ja menestyvät metsäpalveluyritykset ovat pysyvä ja kasvava osa Suomen metsäsektoria, ja haluavat myös tulevina vuosina viedä koko alan kehitystä eteenpäin.

Yrittäjäyhdistyksessä on tällä hetkellä mukana noin 160 yrittäjää. Määrä kasvaa tasaisesti. Uudet yrittäjäjäsenet ovat tervetulleita mukaan vaikuttamaan sekä metsä- että koko luonnonvara-alan kehitykseen. Viime vuosien kokemus osoittaa selvästi, että yhdessä saadaan enemmän ja nopeammin aikaan.

Lisätietoja:

Varapuheenjohtaja Timo Rajajärvi, METO-Metsäalan Yrittäjät ry, timo.rajajarvi(at)kolumbus.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.