Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Yhteismetsän vero-opas julkaistaan maaliskuussa 2015

tiistaina, 27.01.2015

Yhteismetsän vero-opas on kaivattu, käytännönläheinen hakuteos, joka sisältää laajan kirjon erilaisia verotustilanteita henkilöstöhallinnosta metsätalouden harjoittamiseen ja yhteismetsän perustamisesta yhteismetsän lakkauttamiseen. Oppaassa on paljon esimerkkejä ja viimeisimpiä oikeustapauksia.

Kirja sopii yhteismetsän perustamista suunnitteleville, yhteismetsien avainhenkilöille, kirjanpitäjille, tilintarkastajille ja yhteismetsille neuvonta- ja taloushallintopalveluja tuottaville. Kirja soveltuu myös oppimateriaaliksi korkeakouluihin ja yliopistoihin. Opasta ovat kirjoitustyön aikana kommentoineet Verohallinnon ja Maanmittauslaitoksen asiantuntijat sekä yhteismetsien edustajat.

Metsämiesten Säätiön myöntämä apuraha mahdollisti sen, että pienyrittäjäkin voi käyttää aikaa tietokirjan laatimiseen. Pirjo Havia, MetsäPremium Oy ja Harri Pettersson, Ernst & Young Oy, laativat vuoden 2014 aikana vero-oppaan käsikirjoituksen. Metsäkustannus Oy julkaisee oppaan maaliskuussa 2015.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pirjo Havia, MetsäPremium Oy, pirjo.havia(at)metsapremium.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.