Metsätestamentti

Metsä jää jälkeesi.

Mikäli sinulla ei ole työllesi jatkajaa, metsänhoidosta motivoitunutta jälkipolvea tai perillisiä, on mahdollista lahjoittaa metsäomaisuutesi tai osa siitä Metsämiesten Säätiölle. Lahjoitus voi tapahtua jo elinaikana tai sen jälkeen testamenttina.

Elinaikainen lahjoitus on vaivattomin, sillä kuulemme herkällä korvalla mitä toiveita sinulla on metsien hoitoon liittyen ja jatkamme metsien hoitoa tutun metsänhoidon kumppanisi kanssa. Näet työsi ja huolenpitosi metsässä jatkuvan. 

Mikäli sinulla ei ole metsien hoidosta erityistoiveita, toimimme julkisen metsäomaisuuden hoidon linjauksemme mukaisesti tähdäten korkeaan taloudelliseen tuottoon pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti.

Metsäsektori tuottaa työtä ja hyvinvointia kautta Suomen. Metsä on Suomen uusiutuva luonnonvara ja talouden sekä sivistyksemme perusta. Metsistä saatavalla tuotolla Säätiö tukee sääntöjensä mukaisesti yleishyödyllisesti sekä metsäalan että sillä töitä tekevien ihmisten tulevaisuutta. Sinulla on oikeus metsäkiinteistön lahjoittajana myös linjata, mihin toivot metsätalouden tuotot metsäalalla käytettävän.

Metsätestamentista – lahjoituksesta tai testamentista – kannattaa keskustella ennen päätöksen tekoa. Keskustelun voi aloittaa kanssamme puhelimessa, metsässä, kotonasi tai Säätiön toimistolla. Säätiön kehityspäällikkö ja toimitusjohtaja ovat itsekin metsänomistajia ja koulutukseltaan metsätalousinsinöörejä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kehityspäällikkö Veikko Iittaiseen puh. 040 631 4771. 

Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää ja lähettää alla olevan yhteydenottopyynnön niin otamme sinuun yhteyttä. 

 

 

Yhteydenottopyyntö

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 4 - 6 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.