Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Erasmus vaihto-opiskelu Norjassa

keskiviikkona, 10.08.2016

Opiskelin Norjassa Hedmark University Collegessa helmikuusta kesäkuuhun. Tarkka sijainti oli kampus Evenstad, joka sijaitsi Hedmarkin läänissä, ikään kuin keskellä ei mitään.

Suoritin opintoni niin kuin olin suunnitellut, ja opintopisteitä tuli 35. Yksi tärkein saavutus oli englannin kielitaidon parantaminen, erityisesti kielellä keskustelu on paljon luontevampaa kuin ennen. Oli myös hienoa oppia Norjan metsätaloudesta sekä oppia mihin kaikkeen muuhun metsää ja luontoa voidaan käyttää.

Kurssit, jotka suoritin: Wildlife ecology, Nordic forest engineering, Wildlife management, Fresh water fisheries sekä Norwegian language- kurssi. Metsämiesten Säätiön rahoituksella maksoin vuokraa, joka oli 420e / kk.

Lisätietoja:

Opiskelija Jari Lantta, Mamk, jari.lantta93(at)gmail.com

erasmustillnorsk.weebly.com

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.