Metsäviestintä NYT - viestintätaitoja monipuolisesti

maanantai, 09.02.2015

Metsä- ja ympäristöalalle valmistuu maaliskuussa 2015 uusi oppikirja. Metsäviestintä nyt käsittelee aihetta monipuolisesti. Metsäviestinnässä tulee hallita sekä vanhat medianhoitotavat että verkon uudet kanavat. Kirjassa käsitellään perusasiat tiedotteen laatimisesta kriisiviestintään. Mitä teet kun media lähestyy, miten lähestyt mediaa. Vinkit haastatteluun, tiedotustilaisuuteen, radio- ja televisioesiintymiseen, metsäretkiin, asiakaslehtiin.

Verkkoviestintä heiluttaa vanhaa mediaa ja muuttaa myös metsäviestintää. Facebook, Twitter, YouTube, blogi ovat oikein käytettyinä voimakkaita viestintävälineitä. Kirja kertoo kuinka hyödyntää sosiaalista mediaa, kuinka hallita sen riskejä. Milloin tarvitaan yhteisömanageria?

Ajatuksiaan metsäviestinnästä kertovat mm. päätoimittaja Mikael Pentikäinen, viestinnän suunnittelija Hannes Mäntyranta, viestintäjohtaja Lauri Peltola, yrittäjä Eeva Punta, viestintäasiantuntija Aino Ässämäki, toiminnanjohtaja Markku Vaario, kaupunkimetsien hoitaja Tommi Granholm ja sahajohtaja Matti Kylävainio.

Kirja on kirjoitettu etenkin niille metsäalan ammattilaisille, jotka viestivät oman työn ohessa. Käytännöllinen teos soveltuu metsäalalla monenlaisille organisaatioille sekä esimerkiksi tiekunnille, metsästysseuroille, kylä- ja asukasyhdistyksille ja yksityisille henkilöille, jotka haluavat parantaa viestintäosaamistaan.

Kirjan on kirjoittanut Metsälehden taloustoimittaja, Metsäkustannuksen kehittämispäällikkö, MBA Mikko Häyrynen. Metsämiesten Säätiö on tukenut kirjahanketta.

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Mikko Häyrynen, Metsäkustannus Oy, mikko.hayrynen(at)metsakustannus.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.