Opintojakso Itävallassa

tiistai, 09.08.2016

Sain opintojaksoni aikana parannettua saksan taitoani, tutustua paikan päällä kenttäkurssien muodossa itävaltalaiseen metsätalouteen ja -luontoon sekä osallistua Sloveniassa järjestettyyn International ForestryStudents' Association's (IFSA) Winter Meetingiin, jossa tapasin paljon eri puolilta Eurooppaa tulleita metsäalan opiskelijoita sekä opin paljon myös Slovenian metsätaloudesta. Sain paljon vaikutteita vaihtoni aikana, ja ne ovat auttaneet minua selkiinnyttämään tulevaisuuden suunnitelmiani ammatillisessa mielessä.

Metsämiesten Säätiön rahoitus mahdollisti täysin saksan kielen opiskeluni sekä kenttäkursseille osallistumiseni. En myöskään olisi todennäköisesti pystynyt osallistumaan IFSA:n tapahtumaan ja verkostoitumaan eurooppalaisten kollegoitteni kanssa ilman Säätiön rahoitusta. Rahoitus auttoi minua myös nauttimaan opiskeluajastani paremmin, kun rahahuolet eivät painaneet.

Lisätietoja:

Maatalous-metsätieteiden kandidaatti Laura Nikinmaa, laura.nikinmaa(at)helsinki.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.