Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Moottorisahauksen Suomen mestaruuskisasta ennätystiukka

torstaina, 03.08.2017

Sumoki ry järjesti Luston metsäkulttuuripäivien yhteydessä 17. kesäkuuta moottorisahauksen Suomenmestaruuskisat. Tapahtumaa suosi runsaslukuinen yleisö ja mainio kesäsää.

Vuoden 2017 paremmuusjärjestys oli tällä vuosikymmenellä nähtyyn verrattuna erilainen: Paras eli Suomen mestari oli Jarmo Laatikainen Ilomantsista, toinen oli Juho Paananen Kauhajoelta ja kolmanneksi tuli Jukka Perämäki Kuortaneelta. Todennäköisesti vuoden 2017 kisa oli kolmen parhaan osalta kaikkien aikojen tasaisin. Kolmen pisteen sisään mahtui koko mitalikolmikko ja voitto ratkaistiin puun kaatoon käytetyn ajan perusteella.

SM-kilpailujen tulosten perusteella Sumoki päätti lähettää kolmemiehisen Suomen edustusjoukkueen Norjan Lillehammerissa 20.-22.7.2017 järjestettäviin PM-kisoihin. Lisäksi kokemusta keräämään päätettiin lähettää juniori-kilpailija Juho Tähkänen. Lillehammerin kisat toimivat myös epävirallisena esikisana vuoden 2018 maailmanmestaruuskisoille.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Kalevi Hänninen, terva2012(at)gmail.com

Metsänhoitaja Ari Rautio, Metsähallitus Metsätalous Oy, ari.rautio(at)metsa.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.