Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Vanhan Savotan Perinnevuosi 2017

keskiviikkona, 13.12.2017

Tänä vuonna Vanha Savotta järjesti kolme metsäpainotteista perinnetapahtumaa Suomi 100 -teemalla. Kaikki tapahtumat onnistuivat erinomaisesti. Olemme lisäksi kehittäneet laavuja metsähistorian ylläpitoa ja välineistöä suojaamaan ja käyneet esittelemässä metsäperinnettä muun muassa Kangasalan alakoululla.

Metsämiesten Säätiön apuraha käytettiin esittelymatkoihin sekä perinnelaitteiden ja -tarvikkeiden huoltoon. Säätiö näkyi tapahtumien esitteissä sekä seinillä olevissa mainoksissa. Tapahtumista tehtiin myös useampia lehtijuttuja, ja kuvasimme tai videoimme kaikki tapahtumat verkkosivullemme.

Tulevana vuonna jatketaan samaan malliin. Perinnetapahtumia on tiedossa kolme: talvella Kone Savotta, kesällä Metsä- ja Maatalousnäyttely ja syksyllä vanhan ajan Puintipäivä.

Kiitokset Metsämiesten Säätiölle!

Lisätietoja:

Vastuullinen johtaja Jouko Vilkman, Vanha Savotta, perinnelikat(at)gmail.com, puh. 040 506 8536

www.vanhasavotta.yrittaa.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.