Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Johtamisakatemian käynyt jo 350 vaikuttajaa

keskiviikkona, 24.11.2021

Metsäalan Johtamisakatemian kursseja on järjestetty vuodesta 2015, ja niille on osallistunut jo noin 350 henkeä, jatkokurssit mukaan lukien lähes 450. Kursseja on ollut kaiken kaikkiaan 16. Osallistujat kutsutaan kursseille henkilökohtaisesti, ja he edustavat metsäsektorin eri osia monipuolisesti. Johtamisakatemian I-kurssi koostuu tärkeistä ihmisten johtamisen teemoista, joihin osallistujia johdattavat alan huippuasiantuntijat. Pääteemoina ovat vuorovaikutus, sisäinen motivaatio, työn mielekkyys, positiivinen psykologia ja psykologinen pääoma.

Vuonna 2019 akatemian ensimmäinen kurssi sai jatkoa, kun Metsämiesten Säätiön myöntämällä apurahalla järjestettiin ensimmäinen ihmisten erilaisuuteen pureutuva II-kurssi sekä erillinen Johtaminen painetilanteissa -lisäkurssi. Nyt II- ja jatkokursseja on järjestetty viisi, ja niille on osallistunut yhteensä lähes 100 henkeä.

Olennaisena osana konseptia ovat jatkotilaisuudet, joihin ovat tervetulleita kaikki akatemian kurssin käyneet. Jatkotilaisuuksissa kuullaan kokemuksia akatemiaan osallistuneilta sekä ajankohtaisia puheenvuoroja huippualustajilta. Esimerkiksi kevään 2021 tilaisuudessa puhujana oli Camilla Tuominen, joka kertoi tunteiden funktiosta ja antoi työkaluja, joilla lähteä johtamaan tunteita.
Metsäalan Johtamisakatemian idea on syntynyt Metsämiesten Säätiön Metsähyvinvointi-ohjelman laajapohjaisessa ohjausryhmässä, ja Säätiö rahoittaa kurssien toteuttamisen.

Lisätietoja:
viestintäkoordinaattori Laura Kammonen, Metsäteho Oy, laura.kammonen(a)metsahyvinvointi.fi, puh.
0405704777
https://metsahyvinvointi.fi/johtamisakatemia/
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.