Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Opiskelijan matka Madridin ilmastokokoukseen

perjantaina, 07.08.2020

Hankkeen myötä yksi metsäylioppilas, Anna Isotalo, pääsi matkalle Madridin ilmastokokoukseen professori Maria Brockhausin avustajaksi järjestämään trooppista metsäkatoa käsittelevää paneelikeskustelua. Matkan jälkeen Isotalo kirjoitti kaksi juttua reissustaan opiskelijalehtiin.

Ensimmäiseksi ilmestyi ”Rankka reissu” -nimellä otsikoitu juttu Ylioppilaslehden numerossa 2/2020. Samasta jutusta ilmestyi myös verkkoversio 6.5.2020 otsikolla ”Miksi maata pitkin matkustaminen on niin vaikeaa?”. Verkkoversio sai lisää nostetta ja lukijoita, kun Long Playn toimitus suositteli sitä perjantaikirjeessään 8.5.2020.

Toinen juttu ilmestyi Hämäläis-Osakunnan Hälläpyörä-jäsenlehden numerossa 1/2020. Jutun otsikko oli ”2020-luvulla syömme kaikki enemmän hunajaa?”. Hälläpyörä-lehdestä löytyy näköisversio verkosta.

Metsämiesten Säätiön apuraha kannusti matkasta raportoimiseen, ja hankkeen päätyttyäkin Isotalo on aikeissa palata matkateemaan kirjoittaessaan syyskuussa ilmestyvään vuoden 2020 Metsäylioppilas-lehteen. Sekä matka Madridiin, että siitä kirjoittaminen jälkikäteen, ovat tuoneet Isotalolle paljon uusia näkemyksiä ja kontakteja, sekä itsevarmuutta ottaa näkyvämmin kantaa. Kiitos tuesta!

Lisätietoja:

Opiskelija Anna Isotalo, Helsingin yliopisto, anna.isotalo(a)helsinki.fi, puh. 0404859908

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.