Tule mukaan Metsähyvinvoinnin ja Metsäalan Johtamisakatemian webinaareihin kesäkuussa

maanantai, 24.05.2021

Webinaarit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille metsäalan osaajille. Metsämiesten Säätiö rahoittaa tänä vuonna Metsäalan Johtamisakatemian eri kursseja sekä Metsähyvinvoinnin tilaisuuksia, kuten nämä, yhteensä 200.000 eurolla.  
 
Perjantaina 4.6. klo 9-11: Murrosten vaikutukset yrityksiin ja työyhteisöihin
Mitä jos nykyinen, koronapandemian aiheuttamat rajoitukset, jää pysyväksi? Miten se vaikuttaa yritysten ja työyhteisöjen toimintaan, liiketalouteen ja osaamistarpeisiin?
•    Työelämäprofessori (Disruptive Business, VTT) Nando Malmelin kertoo mm. liiketoimintamurrosten toiminnasta, vaikutuksista ja niihin sopeutumisesta, erityisesti uudistumisen johtamisen näkökulmasta. Nandon lähestyminen aiheeseen on käytännönläheinen ja kansantajuinen. Hän on myös julkaissut hiljattain teoksen ”Radikaali uudistuminen”.
•    Psykologi, tietokirjailija ja yritysvalmentaja Ilona Rauhala reflektoi teemaa omalla ammattitaidollaan ja kokemuksellaan.
•    Ääni metsäalalta: Metsä-Multian johtaja Kai Laaja kertoo siitä, miten heillä arvioidaan ja nähdään nykyisen poikkeustilan vaikutukset tulevaisuuden liiketoimintaan ja työyhteisöön.
•    Paneelikeskustelu

Torstaina 10.6. klo 9-11: Vuorovaikutustaidot epävarmassa tilanteessa
Mitä meidän tulee huomioida vuorovaikutustaitojen näkökulmasta, jotta voimme suhtautua muutokseen ja uuteen innostuneesti? Miten pärjäämme epävarmuudessa erityisesti vuorovaikutuksen näkökulmasta?
•    Ira Lange on työelämävalmentaja, tietokirjailija ja Certified Business Coach Master. Hän kertoo mm. siitä, millaisilla vuorovaikutustaidoilla pärjäämme epävarmuudessa ja miten osaamme suhtautua innostuneesti tulevaan.
•    Ilona Rauhala, psykologi, tietokirjailija ja yritysvalmentaja, reflektoi teemaa omalla ammattitaidollaan ja kokemuksellaan.
•    Ääni metsäalalta: Mhy Kymenlaakson johtaja Panu Pettinen kertoo, miten vuorovaikutustaitojen merkitys on muuttunut ja näkyy käytännön toiminnassa.
•    Paneelikeskustelu

Maanantaina 14.6. klo 9-11: Innovaatiotaitojen kehittäminen
Miten saadaan suurempi joukko mukaan kehittämään yhteistä ja uutta? Miten osallistun ja osallistan, sekä miten tuen kehittämisessä? Millaista innovaatiokulttuuria tarvitsemme käytännön tasolla ja mitä hyödymme siitä?
•    Anssi Tuulenmäki on yrittäjä ja yli-innovaatioaktivisti. Anssi aktivoi yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden uuden luomisen taitoja, joita tarvitaan siihen, että selviydytään ja menestytään muuttuvassa maailmassa.
•    Ilona Rauhala, psykologi, tietokirjailija ja yritysvalmentaja, reflektoi teemaa omalla ammattitaidollaan ja kokemuksellaan.
•    Ääni metsäalalta: Riverian koulutuspäällikkö Mikko Saarimaa kertoo metsäalan näkökulmasta, millaiset ovat tulevaisuuden työntekijän tarvittavat taidot ja mitä vaatimuksia se asettaa koulutukselle
•    Paneelikeskustelu

Jo mainittujen puhujien lisäksi mukana kaikissa tilaisuuksissa psykologi, tietokirjailija ja yritysvalmentaja Ilona Rauhala. 

Ilmoittaudu tästä kesäkuun Metsähyvinvointi-webinaareihin

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.