Helteinen Meton Frisbeegolf kilpailu kisattiin Jyväskylässä

keskiviikkona, 09.08.2023

Meton kaikkien aikojen ensimmäinen Frisbeegolf kilpailu järjestettiin 15.6. Jyväskylän maineikkaalla HiiskaDG-radalla. Rata on tunnettu haastavuudestaan ja siellä käykin paljon suomalaisia huippuheittäjiä
treenaamassa. Huipputyyppejä oli paikalla myös torstaina, kun metolaiset kisasivat palkinnoista. Kilpailun voittajaksi selviytyi Jukka Leppänen, toiseksi tuli Joonas Marjoniemi ja kolmanneksi Mika Pänkäläinen.

Kilpailu voitosta oli tiukkaa ja kahden ensimmäisen välillä eroa olikin ainoastaan yhden heiton verran. Kilpailun tuomaroinnista vastasi Jyväskylän Liitokiekkoilijat (JyLi) ja mukana oli myös radan omistaja Timo Viitala. Viitala kertoi radan mielenkiintoisesta historiasta ja suunnittelun vaiheista. Radan läheisyydessä sijaitsee mm. vanha hopeakaivos ja kalliomaalauksia. Ei yhtään hullumpi pysähdyspaikka vaikkapa kesälomareissulla.

Sää oli erinomainen: hiekkainen alue ja 28 asteen lämpötila ilman varjoja takasivat suorastaan välimerelliset olosuhteet. Tapahtuma järjestetään ensi vuonna viikkoa aikaisemmin torstaina 6.6. Varaa aika kalenteriisi ja ota kaverit mukaan kisailemaan kilpailun herruudesta.

Kiitos Metsämiesten Säätiölle tapahtuman rahoittamisesta!

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Jani Akkanen, METO - Metsäalan Asiantuntijat, jani.akkanen(a)metsaasiantuntijat.fi, puh.
0503388203

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.