Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Metsähyvinvointihanke panostaa vuorovaikutustaitojen kehittämiseen

maanantaina, 03.07.2023

Metsähyvinvointihankkeessa jatkettiin hyvinvointiteemaisen sisällön tuottamista ja tarjoamista kaikille metsäalan osaajille, pääkohderyhmänä johtajat, hr-henkilöt ja muut aktiiviset hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet.

Hankkeessa toteutettiin hyvinvointi -teemainen tilaisuus Metsäpäivillä sekä viestintä ja verkoston ylläpito (mm. Metsähyvinvointi-sivusto, sisällöntuotanto ja verkostoyhteydet). Hankkeessa järjestettiin hyvinvointiteemainen tilaisuus Metsäpäivillä 27.10.2022. Metsähyvinvoinnin lavalla puhujina olivat Heikki Pajuoja (työturvallisuusasennekartoitus) sekä Jukka Malinen, Juha Mäkinen ja Valtteri Pulkkinen (Puuhuollon visio 2030 - ratkaisu löytyy osaamisesta).

Hyvinvointihankkeen kotisivuilta löytyy myös aiempien vuosien materiaalia (https://metsahyvinvointi.fi/). Seuraa hanketta myös facebookissa (https://www.facebook.com/metsahyvinvointi), LinkedInissä
(https://www.linkedin.com/company/mets%C3%A4hyvinvointi) ja Twitterissä (https://twitter.com/Metsahyvinvoi). Monivuotista Metsähyvinvointihanketta koordinoi kesäkuusta 2023 eteenpäin Tapio Oy Metsämiesten Säätiön rahoituksella.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Heikki Pajuoja, Metsäteho Oy, heikki.pajuoja(a)metsateho.fi, puh. 040 528 4359
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.