Metsähyvinvointihanke panostaa vuorovaikutustaitojen kehittämiseen

maanantaina, 03.07.2023

Metsähyvinvointihankkeessa jatkettiin hyvinvointiteemaisen sisällön tuottamista ja tarjoamista kaikille metsäalan osaajille, pääkohderyhmänä johtajat, hr-henkilöt ja muut aktiiviset hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet.

Hankkeessa toteutettiin hyvinvointi -teemainen tilaisuus Metsäpäivillä sekä viestintä ja verkoston ylläpito (mm. Metsähyvinvointi-sivusto, sisällöntuotanto ja verkostoyhteydet). Hankkeessa järjestettiin hyvinvointiteemainen tilaisuus Metsäpäivillä 27.10.2022. Metsähyvinvoinnin lavalla puhujina olivat Heikki Pajuoja (työturvallisuusasennekartoitus) sekä Jukka Malinen, Juha Mäkinen ja Valtteri Pulkkinen (Puuhuollon visio 2030 - ratkaisu löytyy osaamisesta).

Hyvinvointihankkeen kotisivuilta löytyy myös aiempien vuosien materiaalia (https://metsahyvinvointi.fi/). Seuraa hanketta myös facebookissa (https://www.facebook.com/metsahyvinvointi), LinkedInissä
(https://www.linkedin.com/company/mets%C3%A4hyvinvointi) ja Twitterissä (https://twitter.com/Metsahyvinvoi). Monivuotista Metsähyvinvointihanketta koordinoi kesäkuusta 2023 eteenpäin Tapio Oy Metsämiesten Säätiön rahoituksella.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Heikki Pajuoja, Metsäteho Oy, heikki.pajuoja(a)metsateho.fi, puh. 040 528 4359
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.