Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

SUMOKIn kymmenes toimintavuosi tarkoitti palautumista pandemian rajoituksista

keskiviikkona, 13.12.2023

Parin vuoden koronatauon jälkeen moottorisahauksen kilpailutoiminta lähti palautumaan pandemiaa edeltäneiden vuosien tasolle.

Vuonna 2020 Serbiassa pidettäviksi suunnitellut MM-kilpailut oli jouduttu aikanaan perumaan koronan vuoksi eikä vuodelle 2022 normaalin kisa-aikataulun mukaisesti kuuluvia kisoja edes esitetty järjestettäväksi. Valoa tunnelin päähän toi kansainvälisen kattojärjestön IALC:n tekemä päätös, jonka mukaan Virossa päätettiin järjestää keväällä 2023 MM-kisat (ikään kuin välikisoina). Tämä toi myös suomalaisille kilpailijoille tavoitteita harjoitteluun. SUMOKIlle tilanne merkitsi myös uusien kilpailjoiden tuloa mukaan kilpailutoimintaan.

SUMOKIssa panostettiin normaalia voimakkaammin harjoitteluun ja tulevien mestareiden perehdyttämiseen. Metsämiesten Säätiön taloudellinen (ja myös henkinen) tuki SUMOKIlle on ollut äärettömän tärkeä osa niitä resursseja, joilla koko laji on voitu pitää elinvoimaisena Suomessa.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Jari Sirviö, Suomen moottorisahauskilpailijat SUMOKI ry, jari.sirvio(A)teollisuusliitto.fi, puh. 0400361 925
www.sumoki.fi
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.