Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Vaihto-opiskelu Alaskassa

maanantaina, 12.06.2023

Hankkeen tärkeimpänä asiana oli vaihto-opiskelu Alaskassa ja sen tarjoamien opintojen hyödyntäminen.

Opinnoissani suoritin GIS-Analysis kurssin. Kurssin avulla pystyn mittamaan esimerkiksi mistä joet saavat vetensä ja myös kuinka paljon metsät ovat kasvaneet vuosien aikana. Näin voin paremmin hahmottaa mitkä metsät kasvavat paremmin ja mistä syystä.

Toinen käymäni kurssi oli History of Earth and Life. Siinä käsiteltiin elämän kehitystä esihistoriasta nykypäivään. Kurssilla minulle selvisi lisää kasvien biologiaa ja kuinka ne käyttäytyvät. Tästä on hyötyä minulle puiden biologian hyödyntämisessä tulevaisuudessa.

Kolmas käymäni kurssi on Greenhouse management. Siinä käsiteltiin kasvien kasvattamista kasvihuoneissa ja mitä ne vaativat. Tästä kurssista tulee olemaan minulle paljon hyötyä. Puiden kasvattamisessa pitää ottaa huomioon monta seikkaa, kuten maaperä, valaistus, kosteus ja ravinteiden saanti. Tämän kurssin ansiosta voin huolehtia puista paremmin ja arvioida myös kustannuksia.

Lisätietoja:
opiskelija Riku Väkeväinen, 2108248(a)edu.karelia.fi

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.