Metsämiesten Säätiö edellyttää kaikilta rahoittamiltaan apurahahankkeilta ulkoista viestintää. Viestinnän vähimmäisvaatimus on, että Säätiölle toimitetaan julkaistavaksi tiedote hankkeen tuloksista. Tämä lisää hankkeiden toteutuksen läpinäkyvyyttä ja vaikuttavuutta. Metsämiesten Säätiö ei vastaa näiden tiedotteiden sisällöstä.

Vaihto-opiskelu Tšekissä

tiistaina, 04.07.2023

Vaihto-opiskelu Mendel-yliopistossa Brnossa on saatu onnellisesti päätökseensä. Vaihdon aikana suoritin sopimuksessa sovitut kurssit hyväksytysti ja opintopisteitä kertyi kokonaisuudessaan 26 kappaletta. Opintojen ohella pääsin tutustumaan myös paikalliseen Tsekkiläiseen kulttuuriin, kuin myös muihin Keski-Euroopan maihin ja niiden erilaisiin kulttuureihin. Uusia kontakteja ja verkostoja muodostui useisiin eri maihin, sekä uusia näkemyksiä metsätaloudesta ympäri maailmaa tuli reippaasti.

Metsämiesten Säätiöltä saatu apuraha helpotti etenkin asumiskustannusten kattamisessa, mikä taas mahdollisti ''oman'' rahan käyttämisen esimerkiksi matkusteluun.

Lisätietoja:
Opiskelija Matias Koskinen, Tampereen Ammattikorkeakoulu, matias.b.koskinen(a)tuni.fi,puh. 0440404365
https://www.instagram.com/poijjaatbrnossa/
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.