Kuljetus- ja operaatioesimies Kerkko Korolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 30.01.2019

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkka ry:n kuljetus- ja operaatioesimies Kerkko Korolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkasta metsäasiantuntijat Jere Aalto, Jere Leppämäki, Hannu-Kivi-Mannila ja Timo Voimala sekä kiinteistöasiantuntija, LKV, kaupanvahvistaja Janne Savilahti.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Kerkko Koro hoitaa oman tiimimme alueella metsähoitotöihin ja puunkorjuuseen liittyvät asiat sekä koko organisaation alueella puiden kaukokuljetusta. Kerkko ottaa huomioon muiden työkavereiden tarpeet ja toiveet työmaihin liittyen. Hän pyrkii parhaan kykynsä mukaisesti toteuttamaan asiat toiveiden ja sopimusten mukaisesti. Tästä johtuen työtä tehdään monesti aikaa ja paikkaa katsomatta myös tarvittaessa kotioloissa. Päivittäinen kanssakäyminen yrittäjien ja metsureiden kanssa hoituu rauhallisesti ja määrätietoisesti ottaen huomioon myös käytännön työtä toteuttavien näkökulmat. Viimeisimpinä asioina Kerkko on ottanut innostuneesti haltuunsa tietojärjestelmäuudistuksiin liittyvät koulutukset niin metsureiden kuin urakoitsijoidenkin suuntaan. Lyhyesti luonnehdittuna Kerkko on organisaatiomme luottopelaaja, joka rohkeasti ottaa vastaan uusia haasteita.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

Metsäasiantuntija Jere Leppämäki, Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Pirkka ry, puh. 0400 159 153

Toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.