Savitaipalelaiselle erityisasiantuntija Seppo Vesakoivulle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 02.06.2020

Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa ry:n savitaipalelaiselle erityisasiantuntija Seppo Vesakoivulle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa. Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa ry:n toimistoassistentti Katja Havo-Hämäläinen, metsäasiantuntija Jari Kasurinen, metsäasiantuntija Raimo Kauppi, metsäasiantuntija Kyösti Kiljunen ja metsäasiantuntija Tapani Siiskonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Seppo on työyhteisön kärsivällinen opastaja. Hän jaksaa kuunnella ja neuvoa kaikissa murheissa. Joustava ja avulias Seppo tekee työtä yhteiseksi hyväksi ja kehittää samalla omaa osaamistaan. Seppo osaa analysoida työyhteisön toimivuutta ja tasapainottaa sitä rauhallisella olemuksellaan. Tarvittaessa hän osaa myös heittäytyä ja innostaa muita."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Suvi Kokkola, Metsänhoitoyhdistys Mänty-Saimaa ry, puh. 0447631300
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400882022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.