Vieremäläiselle puutavara-autonkuljettaja Eero Säisälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 11.12.2020

Kuljetusliike Eero Säisä Oy:n vieremäläiselle puutavara-autonkuljettaja Eero Säisälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Metsäkuljetus Hyväriset Oy:n yrittäjä Raimo Hyvärinen, Kuljetus S. Simpanen Oy:n
yrittäjät Jaana-Riitta ja Saku Simpanen, Kuljetusliike Eero Säisä Oy:n yrittäjät Jukka ja Tarja Säisä
sekä Ponsse Pyj:n hallituksen jäsen Juha Vidgren. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Eero työskentelee kolmannessa polvessa Eero-ukkinsa perustamassa metsäkorjuu- ja puutavarankuljetusyrityksessä kaukokuljetuksesta vastaavana kuljettajana. Nuoresta iästään huolimatta Eero on ottanut topakasti haltuun kaukokuljetuksen kokonaisvastuun toimien yhteyshenkilönä sekä toimeksiantajan että kuljettajien suuntaan. Hänen some-päivitykset luovat positiivista kuvaa metsäalasta ja Eerolla on aktiivinen ote nuorten kuljettajien rekrytointiin ja perehdyttämiseen. Lennossa vaihtuvat ajojärjestelytilanteet, remonttiyllätykset kuin myös hallinnolliset kiemurat luonnistuvat Eerolta supsikkaasti ja tehokkaasti. Erityismaininta toimeksiantajan edustajalta Eeron kanssa käydyistä hyvistä ja toimintaa kehittävistä keskusteluista."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.