Äänekoskelaiselle yhdistelmäajoneuvon kuljettaja Jarno Pasaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 15.05.2023

Konnekuljetus Oy:n äänekoskelaiselle yhdistelmäajoneuvon kuljettaja Jarno Pasaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Konnekuljetus Oy:stä kuljetussuunnittelija Janne Dahlsten, koulutus- ja turvallisuus Ari Poikolainen, kuljetuspäällikkö Antti-Heikki Puttonen, korjaamopäällikkö Petri Rossi ja asentaja Juhani Sirkka sekä Konnekuljetus -konsernin toimitusjohtaja Mika Liimatainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Jarno on työyhteisössä pidetty ja erittäin säntillinen kaveri. Hän ajattelee aina muiden hyvinvointia ja etua, niin työkavereiden kuin työnantajankin. Jarno on erittäin joustava ja positiivinen kaveri, joka on asiakkaiden keskuudessa niittänyt mainetta hyvällä ja avuliaalla käytöksellään purkupaikoilla ja muutenkin. Hän hoitaa tehtävät moitteettomasti ja osallistui HCT-kokeiluun koko ajan.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Antti-Heikki Puttonen, kuljetuspäällikkö, Konnekuljetus Oy, puh. 040 721 9845  
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.