Imatralaiselle työnjohtaja Samuli Timoselle "Työyhteisön Hyvä Tyyppi" -stipendi

perjantaina, 02.10.2020

Ruokopuu Forest Oy:n imatralaiselle työnjohtaja Samuli Timoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Ensosta operaatioasiantuntijat Juha Mutanen ja Pasi Vanhatalo, opastaja Elina Lääperi, kehityspäällikkö Kimmo Roininen sekä hankintapäälliköt Jari Vainikka ja Pasi Tirkkonen.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Puun hankinnassa yhteistyö yrittäjien kanssa on kullanarvoisen tärkeää. Samuli lähtee aina mukaan hyvässä yhteistyössä uusiin ja erilaisiinkin kehityshankkeisiin tuoden esiin yrittäjän näkökulmaa monipuolisesti ja idearikkaasti. Työssään hän huomioi turvallisuuden erityisen huolellisesti. Hän myös sopeutuu erinomaisesti muuttuviin tilanteisiin ja omaa kyvyn reagoida nopeisiin muutoksiin, oli sitten kysymys kesäkorjuukelpoisten talvikohteiden löytämisestä tai varastonhallinnasta. Kerta kaikkiaan hyvä tyyppi!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.


Lisätietoja:

Pasi Tirkkonen, kuljetuspäällikkö, Stora Enso Metsä, puh. 0400 992 343
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.