Kuopiolaiselle korjuuvastaava Antti Hynöselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 18.12.2020

FinHarvest Oy:n kuopiolaiselle korjuuvastaava Antti Hynöselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät FinnHarvest Oy:n metsäkoneenkuljettajat Petri Hyvönen, Sami Koivisto ja Miro Leskinen, hakkuukoneenkuljettajat Arto Leutonen, Jorma Randelin ja Ossi Vornanen sekä yrittäjät Otto ja Pasi Piironen sekä UPM Metsän laatuvastaava Juha Vuorisalmi. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Antilla on ollut pienestä pojasta asti metsäkoneet ja ihmiset lähellä sydäntä! Kouluja Antti kävi pitkälle, todella lyhyessä ajassa Itä-Suomen yliopiston metsätieteellisen ja siinä ohessa suoritti metsäkonekoulun harvesteripuolen opinnot. Tämä kuvastaa hyvin Antin asennetta, kaikki mitä tehdään on tehokasta ja suunnitelmallista. Metsäkonekoulun hän halusi käydä lisänä opintoihin, koska kokonaisvaltainen näkemys koko puuhuoltoketjun toiminnasta on hänestä alalla erittäin tärkeää. Hakkuukonetta hän ajoi 5vuotta ennen siirtymistä korjuuvastaavan tehtävään. 
Antin tekemisessä näkyy aito innostuneisuus työntekijöitä, asiakkaita ja metsänomistajia kohtaan. Korjuuvastaavan työssä hän haluaa onnistua yhdessä työyhteisön kanssa. Monesti kohtaamiset ja puhelut päättyvät sanaan "lykkyä työpäivään". Vaikka työ on intensiivistä ja isolle konemäärälle pitää olla oikeat työmaat ja puumäärät tiedossa, on hänellä aina hetki aikaa pysähtyä ja kuunnella. 
Jokainen Antin kanssa tekemisissä ollut voi varmasti 100% suositella, että rehti ja luotettava metsämieshengen ylläpitäminen on jokapäiväistä!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.