Liperiläiselle metsäasiantuntija Marita Tanskaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 23.01.2020

Stora Enso Metsän liperiläiselle metsäasiantuntija Marita Tanskaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän metsäasiantuntijat Anssi Asikainen ja Pentti Kettunen, operaattori Mari Hautala sekä ostopäälliköt Kari Partanen ja Antti Rantanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Oman työnsä ohella Marita toimii turvallisuus- ja ympäristövastaavana sekä työyhteisön 'liikuttajana'. Hän ideoi ja järjestää tiimilleen liikunnallista ohjelmaa ja näin edesauttaa tiimiläisten työhyvinvointia. Hän motivoi muita ja on itse myös esimerkillisesti mukana tekemässä ja harrastamassa. Turvallisuus- ja ympäristövastaavana Marita pitää huolen siitä, että työkaverit pysyvät ajan tasalla ympäristöasioiden suhteen sekä siitä, että työyhteisömme turvallisuuskulttuuri parantuu entisestään. Marita on johdonmukainen sekä suunnitelmallinen työssään ja hoitaa asiat tyylikkäästi loppuun asti. Työkiireiden keskellä hän malttaa pitää juttutuokion työkavereiden, metsänomistajien sekä sidosryhmien kanssa. Työyhteisössä Marita on tasa-arvoinen ja kannustava – ikään, sukupuoleen, koulutukseen, osaamiseen tai elämänkatsomukseen katsomatta."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen


Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
ostopäällikkö Antti Rantanen, Stora Enso Oyj Metsä, puh. 040 351 8973
kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.