Luumäkeläiselle puutavara-autonkuljettaja Jani Leinolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 14.08.2023

Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy:n luumäkeläiselle puutavara-autonkuljettaja Jani Leinolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät ANM-kuljetus Oy:n työnjohtaja Anniina Törönen, Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy:stä toimitusjohtaja Harri Aho, hallityöntekijä Ari Kuutvuori, hallituksen puheenjohtaja Janne Nuutinen ja kuljetuskoordinaattori Anna Pekkanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
” Jani osaa itseohjautuvasti huolehtia ja hoitaa alueensa puiden kuljetuksen. Hän joustaa aina tarvittaessa työtehtävissään. Jani toimii myös erittäin tärkeänä linkkinä työnjohdon ja työntekijöiden välillä. Hän on erittäin vastuuntuntuinen työntekijä, joka on myös reilu ja rehti omia työkavereitaan kohtaan. Jani hoitaa työtehtävänsä erittäin tunnollisesti ja tarkasti. Hän on erittäin pidetty henkilö niin vapaa-ajalla kuin työaikana.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Janne Nuutinen, hallituksen puheenjohtaja, Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy, puh. 0400 328 477 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.