Mäntyharjulaiselle operaatioasiantuntija Tommi Lönnqvistille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 03.11.2023

Stora Enso Metsän mäntyharjulaiselle operaatioasiantuntija Tommi Lönnqvistille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Forest Vihavainen Oy:n työnjohtaja Lassi Torniainen sekä Stora Enso Metsän operaatioasiantuntijat Torleif Blomqvist, Mira Karejoki, Thomas Lindberg ja Pekka Pöyry, neuvontapäällikkö Jukka Korhonen, metsäasiantuntijat Risto Pasonen, Eero Siekkinen ja Jouko Toijonen, hankintapäällikkö Katriina Neva, operaatiopäällikkö Markku Oikari sekä katkonta- ja laatuasiantuntija Timo Rauhansalo. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Tommi on rautainen ammattilainen, joka ottaa vastuuta, kannustaa ja huolehtii työtovereista yli organisaatio- ja prosessirajojen. Hän ei osaa vain yhtä asiaa hyvin, vaan hallitsee operaatioasiantuntijan vaativan tehtäväkentän alihankintaverkoston johtajana kuin omat taskunsa. Tommi on se, jonka puoleen käännytään, kun tarvitaan apua tai neuvoja. Hän neuvoo aina aikaansa säästelemättä ja kiireettömästi kaikkia. Tommi osaa ottaa erilaiset ihmiset ja vaikeatkin tilanteet haltuunsa ja on erinomainen ongelmanratkaisija. Tommi on myös aina valmis näkemään ylimääräistä vaivaa kehittääkseen toimintaa ja toimintatapoja eteenpäin.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Katriina Neva, hankintapäällikkö, Stora Enso Metsä, puh. 040 759 0084 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.