Mäntyharjulaiselle operaatioesimies Hannele Paasoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 18.11.2020

Metsäkonepalvelu Oy:n mäntyharjulaiselle operaatioesimies Hannele Paasoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Metsäkonepalvelu Oy:stä metsäkoneenkuljettajat Jari Mikkola ja Hannu Parantainen sekä hakkuukoneenkuljettajat Risto Ikäheimo, Timo Nurmiranta, Timo Närhi ja Tomi Raiskio sekä UPM Metsän yritysvastaava Niko Pettinen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Hannele on metsäkonepalvelun organisaation peruspilareita, joka sitoutumisellaan ja esimerkillään on luonut tiiviin ja työhönsä sitoutuneen tiimin. Hannele yrittää aina löytää keinot, jotta työyhteisömme työ olisi tuottavaa, kustannustehokasta ja laadukasta. Häneltä saa aina apua kiperiinkin tilanteisiin, jos hän ei jotain asiaa tiedä niin hän varmasti sen selvittää.
Hannele on metsäalan rautainen ammattilainen, josta jokainen meistä voisi ottaa esimerkkiä hänestä. Hannele on meidän TYÖYHTEISÖMME HYVÄ TYYPPI"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla.

Lisätietoja: 
Risto Ikäheimo, monitoimikoneen kuljettaja, Metsäkonepalvelu Oy, puh. 040 741 5634 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.