Mikkeliläiselle analyysipalvelupäällikkö Iina Haikaraiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 22.05.2023

Eurofins Viljavuuspalvelu Oy:n mikkeliläiselle analyysipalvelupäällikkö Iina Haikaraiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Eurofins Viljavuuspalvelu Oy:stä analyysipalvelupäällikkö Venla Jokela, myyntipäällikkö Manna Kaartinen, laatupäällikkö Pirkko Laatunen, business analyst Kalle Lassila, laboratorion lähiesimies Elina Leinonen ja toimitusjohtaja Ano Halonen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
” Iina vastaa puiden neulasnäytteiden analyysituloksista sekä tekee metsien lannoitussuositukset ravinnetulosten ja asiakkaan ilmoittamien pohjatietojen perusteella. Iina tarttuu rohkeasti haasteisiin ja jakaa uusia oppeja työkavereilleen. Hän osoittaa vastuullisuutta ja välittämistä työkavereistaan sekä suhtautuu uusiin tilanteisiin rohkeasti. Iina on utelias ja halukas kehittymään monipuolisesti työelämän vaatimusten mukaisesti. Iina ei myöskään pelkää konkreettisesti liata käsiään tilanteen sitä vaatiessa auttaessaan työkavereita ruuhkatilanteissa!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Venla Jokela, analyysipalvelupäällikkö, Eurofins Viljavuuspalvelu Oy, puh. 044 320 4050 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.