Mikkeliläiselle projektisihteeri Sari Martikaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 17.11.2023

Suomen metsäkeskuksen mikkeliläiselle projektisihteeri Sari Martikaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta projektipäällikkö Anne Kaljunen, projektineuvoja Meri-Kukka Karhu, asiakkuusasiantuntija Jorma Kuhmonen, yritysasiakasneuvoja Jonna Kuitunen, metsätilarakenteen asiantuntija Esa Lappalainen ja metsäneuvoja Tapani Viljakainen. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
”Sari on ilopilleri ja hyvän hengen luoja. Hänen hersyvän iloinen olemuksensa ja puhetapansa vääntää kuulijan alas päin kaareutuvat suupielet lempeällä tavalla ylös päin. Sari jaksaa kannustaa, tsempata ja tukea työkavereita vaikeampinakin aikoina ja kiireen keskellä. Sari on vastuullinen ja luotettava niin työssään kuin työkaverina, sekä osaa olla läsnä. Sarin kanssa keskustelu käy aiheesta kuin aiheesta, koska hän ottaa monenlaiset näkökulmat huomioon. Sarilla on vahva työmoraali ja laajaa osaamista. Hän selvittää asiat ja jakaa tiedon sitä tarvitseville. Työssään projektisihteerinä Sari taitaa EU:n hankemaailman kiemurat ja osaa neuvoa ja auttaa, mitä kiperimmissäkin kysymyksissä. Sarilla on taito opastaa ja kertoa mutkikkaista asioista niin, että ne tulevat ymmärretyiksi ja toisten on helppo toimia ohjeiden mukaan. Sari osallistuu aktiivisesti oman tiiminsä työn ja työkalujen kehittämiseen. Hän on arvokas ja arvostettu työyhteisömme jäsen. Meijän Sari.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Jonna Kuitunen, yritysasiakasneuvoja, Suomen metsäkeskus, puh. 050 575 0519 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.