Punkaharjulaiselle assistentti Tuula Karjalaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 13.09.2023

Metsä Groupin punkaharjulaiselle assistentti Tuula Karjalaiselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Groupista operaatioasiantuntija Marko Ahonen, kuljetuspäällikkö Pasi Arkko, palveluneuvoja Riitta Auvinen, piiripäälliköt Jyrki Husu ja Jari Makkonen, turvallisuuspäällikkö Mikko Jyväs, reskontra-asiantuntija Petra Karppanen, laatucontroller Heikki, HR-päällikkö Antti Lähdesmäki, työsuojeluvaltuutettu Jukka Mujunen, osaamis- ja markkinointiasiantuntija Jussi Myllys, puuenergiapäällikkö Peter Pekkola, metsäasiantuntija Olli Piiroinen, resurssipäällikkö Jarmo Pulkkinen, metsuri Raimo Tikka, operaatiopäällikkö Petri Toivanen ja tuotantopäällikkö Marko Yläjärvi.  
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
”Tuula jos kuka on ymmärtänyt sisäisen asiakkuuden ja erinomaisen palvelukokemuksen merkityksen. Ei ole niin pientä tai suurta asiaa, johon häneltä ei kysyttäessä saisi apua tai neuvoa. Hän jaksaa vastata niin työntekijöiden, kollegoiden kuin päälliköidenkin kyselyihin ja avunpyyntöihin esimerkillisen ystävällisesti, iloisesti ja samalla asiallisesti. Tuulaan luotetaan läpi työyhteisömme ja hyvästä syystä, sillä hän hoitaa työtehtävät omalta ja usein myös toistenkin osalta jämäkästi, varmasti ja turvallisesti perille. Tuulan järjestely- ja organisointikyky on omaa luokkaansa. Esimerkiksi kokousjärjestelyt sujuvat mallikkaasti ja kärsivällisesti. Ja kaikki tämä tuntuu tapahtuvan kuin itsestään; kohteliaasti, toiset huomioon ottaen ja silti lähes huomaamatta. On oikeastaan vaikea kuvitella työpaikkaa ilman Tuulan kaltaista työkaveria, sillä niin arvokas ja hyvä tyyppi hän työyhteisössämme on.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Jukka Mujunen, työsuojeluvaltuutettu, Metsä Group, puh. 0500 175 130 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.