Raumalaiselle operaatioasiantuntija Taina Eloselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 18.08.2023

Laania Oy:n raumalaiselle operaatioasiantuntija Taina Eloselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Laania Oy:stä metsäpäällikkö Marko Jaakkola, resurssipäällikkö Thomas Johansson, metsäasiantuntijat Jussi Luoma ja Jari Vahanto sekä logistiikka-asiantuntija Pasi Mitikka. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
”Taina hoitaa kaiken alusta loppuun eikä anna periksi. Hän tukee työkavereitaan. Taina ymmärtää metsää ja metsänomistajaa. Hän on varmasti niitä harvoja, jotka osaavat koko ketjun kannolta tehtaalle. Taina voittaa metsänomistajien luottamuksen ja säilyttää sen. Hän vaatii toki muiltakin kunnon työtä, mutta hyvällä tavalla. Taina on erinomainen keskustelukumppani työkavereiden niin entisten kuin nykyisten kanssa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Thomas Johansson, resurssipäällikkö, Laania Oy, puh. 050 472 6175
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.