Tamperelaiselle asiakkuusasiantuntija Jouni Rädylle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 12.02.2020

Suomen metsäkeskuksen tamperelaiselle asiakkuusasiantuntija Jouni Rädylle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen läntisen palvelualueen asiakkuuspäällikkö Jouni Aila, metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Lassi Hakulinen, koulutussuunnittelija Jarmo Lepola, metsän- ja luonnonhoidon asiakasneuvoja Ari Louhivaara, metsäneuvoja Aku Nieminen, metsätietoasiantuntija Mika Suvanto ja metsätietopäällikkö Esko Välimäki.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 

"Jouni Räty palvelee työssään metsäkeskuksen sisäisiä asiakkaita kärsivällisesti, ymmärtäväisesti ja ripeästi. Rädyn työskentely vahvistaa metsäkeskuksen yhtenäisyyttä ja estää ihmisten siiloutumista omiin töihinsä ja prosesseihinsa. Hän luo rauhallisuudellaan, huumorintajuisuudellaan ja välittömyydellään muille turvallisen ympäristön työskennellä. Jouni auttaa muita metsäkeskuksen toimihenkilöitä onnistumaan työssään; tämän hän tekee aina pyyteettömästi, kärsivällisesti ja asiat loppuun asti hoitaen. Hän on helposti lähestyttävä ja luo huumorillaan hienoja hetkiä koko työyhteisölle. Metsäkeskuksen yhteistyökumppanit ja toimija- ja metsänomistaja-asiakkaat saavat nauttia Rädyn ammattimaisesta työskentelystä ja luotettavasta asiakaspalvelusta vuodesta toiseen."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja: 
asiakkuuspäällikkö Jouni Aila, Suomen metsäkeskus, puh. 050 314 0419

toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 598 9920

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.