Kajaanilaiselle metsäneuvoja Heikki Nissiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 16.12.2019

Suomen metsäkeskuksen kajaanilaiselle metsäneuvoja Heikki Nissiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

                                                                                                    

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksen työntekijät: metsänomistajapalvelujen asiantuntija Kaisa Laitinen, hankesihteeri Eija Malinen, rahoituksen ja tarkastuksen asiantuntija Jarmo Sinko sekä metsäneuvojat Veikko Timonen ja Marko Väisänen.

 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
 

"Metsäneuvoja Heikki Nissinen on luotettava ja mukava työkaveri ja ehdottomasti metsäalan hyvä tyyppi. Hän hoitaa työnsä tarkasti ja jämäkästi, ollen samalla ystävällinen ja kohtelias. Heikillä on maalaisjärkeä eikä hän korosta itseään. Hän lunastaa paikkansa tekemisensä kautta. Metsäneuvojan roolissa Heikin kuuluu toisinaan tehdä päätöksiä, jotka eivät ole niin mukavia. Nämä asiat hän hoitaa vastuullisesti, systemaattisesti ja tasapuolisesti. Työuransa aikana Heikki on ollut monesti kehittämässä työtapoja, kokeilemassa uutta ja kehittämässä omaa osaamistaan. Työkaverit ja asiakkaat saavat Heikiltä aina apua ja hyviä neuvoja. Työnteon lomassa ja kahvipöytäkeskusteluissa esitetyt osuvat kommentit tuovat esiin Heikin hyvän tilannetajun, erinomaisen huumorin ja rehdin metsämieshengen."

 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Lisätietoja:

metsänomistajapalvelujen asiantuntija Kaisa Laitinen, Suomen metsäkeskus, puh. 044 710 4340

kehityspäällikkö Anne Manner, Metsämiesten Säätiö, puh. 050 565 1553

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.