Sodankyläläiselle tiimiesimies Samuli Ollilalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

tiistaina, 16.06.2020

Metsähallitus Metsätalous Oy:n sodankyläläiselle tiimiesimies Samuli Ollilalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallituksen työntekijät: suunnittelija Jari Estola, tiimiesimies Jari Kantia, suunnittelupäällikkö Lauri Karvonen, tiimiesimies Kari Koivumaa, aluejohtaja Kirsi-Marja Korhonen, tiimiesimies Antti Nurmi ja suunnittelija Jukka Vuorela.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Samuli on aina ystävällinen ja auttavainen työkaveri, esimies ja alainen. Hän on vaikeissakin tilanteissa rauhallinen ja rakentava. Hän hoitaa esimerkillisesti metsien käytön yhteensovittamisasioita Sodankylän, Inarin ja Enontekiön alueilla. Hänen ajattelutapansa on "ihminen tavattavissa".

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
• sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
aluejohtaja Kirsi-Marja Korhonen, Metsähallitus Metsätalous Oy, puh. 0400 300 861
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.