Helsinkiläiselle markkinointipäällikkö Katri Sedoffille ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 20.12.2021

Metsä Groupin markkinointipäällikkö Katri Sedoffille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsä Forestista toimialajohtaja puunhankinta ja metsäpalvelut Juha Jumppanen, Metsäliitto Osuuskunnasta SVP HR Maikki Kropsu, jäsenpalvelupäällikkö Essi Jokinen, viestintäpäällikkö Krista Kimmo, henkilöstöpäällikkö Kirsi Pullinen ja Metsä Fibre Oy:stä markkinointipäällikkö Katri-Elisa Viitanen.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Katri on tehtävässään varma tekijä ja osaaja, joka on ottanut metsäalan taitavasti haltuunsa. Hän hoitaa oman tonttinsa vastuullisesti ja on ehdottomasti tiimipelaaja. Hän on puhuessaan aina läsnä ja osaa kuunnella ja kuulee. Esimiehenä hän antaa tiimiläisille tilaa löytää uusia ratkaisuja ja toimii näin myös mentorina. 
Katrin työskentelyssä on mukana muiden huomioon ja mukaan ottaminen sekä lämmin välittäminen ja huumori. Esiintyessä hän on selkeä ja positiivinen viestijä. Positiivisuus on sana, minkä me kollegat yhdistämme Katriin yksimielisesti.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Juha Jumppanen, SVP, puukauppa ja metsäpalvelut Juha Jumppanen, Metsäliitto Osuuskunta, puh. 050 384 4808 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.