Iiläiselle huoltopäällikkö Onni Pakaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 15.12.2021

Iin Metsätyö Oy:n huoltopäällikkö Onni Pakaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsägroupista metsäasiantuntija Matti Heinonen ja operaatioesimies: Esa Hietala sekä Iin Metsätyö Oy;stä toimitusjohtaja ja yrittäjä Janne Paakkola,  yrittäjä Tuomas Paakkola ja HR-asiantuntija Saara Paakkola. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Järjestimme henkilökunnallemme kyselyn jossa sai äänestää työyhteisön hyvä tyyppi kriteeristön täyttävää henkilö meidän työyhteisöstämme. Onni sai ylivoimaisesti eniten ääniä. Työkaverit kommentoivat Onnin olevan aina valmis auttamaan ja hänen olevan todella mukava ja hauska työkaveri. Työnantajan näkökulmasta Onni on todella hyvä ja osaava työntekijä. Hän huolehtii yrityksessämme metsäkoneiden, puuautojen sekä muun kaluston huolloista sekä korjauksesta. Onni on se, jonka ansioista koneet pysyvät metsässä ja kuorma-autot tien päällä. Onni luo oman työpanoksen lisäksi myös käytöksellään positiivista energiaa koko porukkaan.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Saara Paakkola, HR-asiantuntija, Iin Metsätyö Oy, puh. 044 255 3135
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.