Joutsenolaiselle metsuri Kari Reunalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

perjantaina, 10.12.2021

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan joutsenolaiselle metsuri Kari Reunalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalasta operaatiopäällikkö Petri Hirvikallio, metsuri Tomi Ikävalko, metsäasiantuntijat Virpi Tuovinen ja Suvi Vanhalakka sekä metsäesimies Heini Turtiainen.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Kari on perinteisen metsämieshengen mukainen aikaansaapa, luotettava ja ammattitaitoinen työssään sekä sinnikäs myös hankalissa työkohteissa. Hän keskustelee ja ottaa huomioon myös asiakkaiden ja työmaan suunnittelijoiden näkemyksiä ja toiveita työmaiden toteutuksessa. Kari Reuna luo ympärilleen hyvää metsäenergiaa iloisella ja hyväntuulisella olemuksellaan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.
 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Virpi Tuovinen, metsäasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala, puh. 0500 243 768 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.