Jyväskyläläiselle metsäasiantuntija Toni Saarelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

maanantaina, 30.11.2020

Metsänterän jyväskyläläiselle metsäasiantuntija Toni Saarelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.
     
Stipendiä esittivät Metsänterän toimitusjohtaja ja metsäasiantuntija Samuel Heinonen sekä  Metsänterän metsäasiantuntijat Kalle Häkkinen, Maija Sianoja ja Santeri Silvennoinen sekä Conifer Consulting Oy:n metsäasiantuntija Heikki Virtanen. 
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
"Toni ottaa vastuun omista töistään. Hän on valmis oppimaan uutta sekä kehittämään ammatillista osaamistaan laajasti ja monimuotoisesti. Toni johtaa hienosti itseään ja siihen mitä hän lupaa, voi luottaa. Hän ajattelee positiivisesti ja kannustaa muitakin onnistumaan työssään. Toni on todellakin työyhteisömme hyvä tyyppi!" 

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 
Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.