Jyväskyläläiselle tuoteportfolion päällikkö Janne Loikkaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

torstaina, 25.11.2021

Bitcomp Oy:n jyväskyläläiselle tuoteportfolion päällikkö Janne Loikkaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. 
     
Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta metsätiedon standardoinnin asiantuntija Heikki Eronen, Tornatorista tietojärjestelmäpäällikkö Juha Immonen, Bitcompista tuotepäällikkö Elina Koskimäki, projektipäällikko Vesa Koskinen ja projektijohtaja Johanna Salmi.
  
Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: 
" Janne työskentelee Bitcompilla tuotehallinnassa tuoteportfolion päällikkönä. Jannen tehtävänkuva on hyvin laaja, mutta tiivistettynä voidaan todeta, että Jannen kädenjälki näkyy ja tulee näkymään Suomen metsäalan tietojärjestelmissä erittäin vahvasti. Hän on ansioitunut erityisesti metsätietostandardin osalta ja onkin kansallisen standardoinnin avainhenkilöitä.

Jannen tekemisessä heijastuu intohimo kehittää metsäalan prosesseja osallistumalla erilaisten tietojärjestelmien kehittämiseen. Järjestelmäkehityksen ohella Janne on innoissaan parantamassa yrityksen toimintatapoja ja on ollutkin merkittävässä roolissa yrityksen sisäisten prosessien kehittämishankkeissa.

Janne tunnetaan tunnollisena, reiluna, välittävänä ja sosiaalisena työkaverina, jonka kanssa keskustelut eivät rajoitu pelkästään työaiheisiin. Erityisesti Janne osaa ottaa aina toiset huomioon, tarjoaa tukeaan, ja auttaa asenteellaan ja esimerkillään myös muita kehittymään.

Oman organisaation puolella Janne tunnetaan raudanlujana metsäalan ammattilaisena, jolla on kyky ja intohimo suunnitella ja kehittää kestäviä ratkaisuja, jotka palvelevat suurempia kokonaisuuksia ja ovat uudelleen hyödynnettävissä. Lisäksi asiakkaiden sekä kollegoiden keskuudessa Janne tunnetaan kyvystään hahmottaa suuria kokonaisuuksia sekä yhdistellä tarpeita tavalla, jolla yhdellä toteutuksella on mahdollista tuoda suurta lisäarvoa monille osapuolille.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:
•    itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
•    vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
•    oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
•    sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit

Lisätietoja: 
Vesa Koskinen, projektipäällikkö, Bitcomp Oy, puh. 040 559 9498 
Veikko Iittainen, kehityspäällikkö, Metsämiesten Säätiö, puh. 040 631 4771

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.