Kouvolalaiselle puutavara-autonkuljettaja Joni Kuhaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 17.06.2020

Rämän Kuljetus Oy:n kouvolalaiselle puutavara-autonkuljettaja Joni Kuhaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Rämän Kuljetus Oy:n autonkuljettaja/työsuojeluvaltuutettu Antti Färlin, Stora Enson kuljetusesimies Kirsi Husu, Aatsin Kone Oy:n metsäkoneenkuljettaja Teemu Husu, Rämän Kuljetus Oy:n kuljetusyrittäjä Jarmo Rämä sekä TS metsäpalvelun metsäkoneyrittäjä Timo Seppänen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: "Joni Kuhanen on ammattitaitoinen ja ahkera puutavara-autonkuljettaja. Hän tekee työtä positiivisella ja iloisella asenteella pyrkien aidosti ratkaisemaan vaikeat tilanteet metsässä. Joni huolehtii vastuullisesti omasta työtehtävästään. Joni on aktiivinen hyvän yhteishengen ylläpitäjä omalla työpaikallaan. Hyvä työkaveri, joka osaa antaa neuvoja tarvittaessa. Jonilla Homma vaan toimii. Jonille kun soittaa niin asiat hoituu nopeasti ja työn jälki on hyvää.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Tero Rämä, Rämän Kuljetus Oy, puh. 040 846 8889
palvelupäällikkö Aija Järnstedt, Metsämiesten Säätiö, puh. 0400 88 2022

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.