Lappeenrantalaiselle metsäasiantuntija Teppo Pelliselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

keskiviikkona, 19.06.2019

Stora Enson lappeenrantalaiselle metsäasiantuntija Teppo Pelliselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Stora Enso Metsän viestintäjohtaja Satu Härkönen ja ostopäällikkö Jyri Änäkkälä, Stora Enson Imatran tehtaan viestintäpäällikkö Carita Kurvi ja tehtaan johtaja Mikko Nieminen sekä Stora Enson Consumer Board-divisioonan viestintäpäällikkö Mari-Anne Tamminen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa: ”Teppo palvelee metsänomistajia Etelä-Karjalassa ja huolehtii omalta osaltaan siitä, että Imatralla maailman suurimman nestepakkauskartonkitehtaan puukentällä riittää puuta. Sen lisäksi Teppo hoitaa vuosittain kymmeniä tehtaan asiakasvierailuja kertoen suomalaisen metsänhoidon vastuullista menestystarinaa ihmisläheisellä ja ymmärrettävällä tavalla Imatran tehtaan kansainvälisille asiakkaille. Sen lisäksi Teppo on mukana järjestämässä metsäkonttorin kuusenhakuretkeä ja paljon muuta. Kaikkea toimintaa leimaa läsnäolo, palveluhalukkuus, tietotaito ja rehti ja reilu metsämieshenki. Mies paikallaan!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja. 

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Satu Härkönen, Stora Enso Metsä, 040 832 7458
toimitusjohtaja Ilari Pirttilä, Metsämiesten Säätiö, 050 598 9920
 

Tilaa Metsämiesten Säätiön uutiskirje
Kerromme uutiskirjeessä 6 -10 kertaa vuodessa apuraha- ja stipendiasioista sekä työstämme metsäalan ja sen ammattilaisten hyväksi.
Voit tilata uutiskirjeen antamalla sähköpostiosoitteesi meille:

Ole hyvä, anna kaikki pyydetyt tiedot.